kolmapäev, 29. juuni 2011

Suvised terviseteisipäevakud Lasva vallas

Jätkub terviseteisipäevakute sari. Erinevates Lasva valla asulates saab teisipäeviti kell 19:00 registreerida Võrumaa Mängude kaardi ja läbida distantsi kõndides, joostes või jalgrattal.

Teisipäevakute ajakava vaata Lasva Tervisespordi leheküljelt.

pühapäev, 26. juuni 2011

Kääpa jaanipäev 2011

Jaanipäevaüritused Kääpal algasid juba kell 12.00, kui pandi pall mängu võrkpalliturniiril. Kokku võttis võistlusest osa 24 võrkpallisõpra- 10 meespaari ning 3 kolmikut. Lisaks samapalju pealtvaatajaid. Mängude vahepeal said kõik maitsta staarkokkade Üllari valmistatud pannkooke, Kati seljankat ning Kajatädi pirukaid.
Pannkoogimeister Üllar
Tulises võrkpallifinaalis alistasid Kaspar Maila ja Robert Täht tulemusega 22:20 Marko Meti ja Hardi Kuimetsa. Kolmanda koha said Ats Horn – Kaido Treima, alistades kohamängus vennad Sten ja Henry Maaski 21:17. Kolme kolmiku vahel peetud harrastajate turniirist väljusid võitjatena Martin Lukka, Argo Ladva ning Kaiti Vasiljeva. Teiseks jäid seekord Keit Kivi, Madis Ivanov ning Mariann Toots.

Kääpa jaanipäevaturniir rannavõrkpallis 2011 lõplik paremusjärjestus:

MEESPAARID
  1. Kaspar Maila – Robert Täht
  2. Marko Mett – Hardi Kuimets
  3. Ats Horn – Kaido Treima
  4. Sten Maask – Henry Maask
  5. Madis Järveots – Gris Kallas
  6. Kalmer Kivi – Jüri Siilivask
  7. Kristjan Sikaste – Tamar Nassar
  8. Martin Lukka – Risto Klaassen
  9. Raivo Hallik – Roman Provotorov
  10. Vahur Sikaste – Mart Siilivask
Kääpa 2011 jaanipäeva võrkpalliturniiri esikolmik
KOLMIKUD
  1. Martin Lukka – Argo Ladva – Kaiti Vasiljeva
  2. Keit Kivi – Madis Ivanov – Mariann Toots
  3. Reijo Mälton – Ingmar Juur – Marili Juhkam
Kääpa 2011 jaanipäeva võrkpalliturniiri harrastajate võitjad
Kell 18.00 hakati välja selgitama rammumeest. Võistlustele registreerus 6 jõumeest- Erkko Ilves, Toomas Tammsaar, Raivo Hallik, Kalmer Kivi, Ingmar Juur ning Andres Pokk. Võisteldi viiel erineval alal: õllekasti hoidmine, 32 kilose sangpommi tõstmine, Kirovitši rehvi kantimine, naisekandmine ning „üllatusala“. Rammumeheks krooniti Toomas, kes napilt, ühe punktiga, oli parem Erkkost. Viimane võitis küll õllekasti hoidmise ning naisekandmise ja sangpommi viskamises (minutiga 25 kordust) jagas esikohta Toomasega, kuid seekordne „jokkerala“ noolevise sai tublile tartlasele saatuslikuks. Kolmanda koha sai Kalmer, talle järgnesid Raivo, Ingmar ning Andres. Tom, kes Kääpale satub tavaliselt kord aastas rammumehevõistluse ajaks, oli alistamatu ka kaks aastat tagasi.
Kääpa rammumehed 2011
Samaaegselt jõumeeste etteastetega toimusid Marju Parve eestvedamisel mängud väikestele mudilastele, lisaks pakkusid tantsulist vahepala kohalikud tantsutüdrukud Aveli ja Marili. Pidu sai õiged tuurid ülesse kell 21.00, kui lavale astus ansambel Hoia ja keela. Kell 22.00 süüdati ka Kääpa jaanipäevade ajaloo suurim jaanituli. Tants ja trall lõppes alles paar tundi peale südaööd…

Kääpa külaaktiiv tänab kõiki osalejaid ja abimehi, kes õnnestunud jaanipäeva kordaminemisel kaasa aitasid. Kohtumiseni vähem kui aasta pärast!

Vaata pilte jaanipäevast.

Kääpa külaaktiiv.

reede, 17. juuni 2011

Lasva Liivavolle esimene etapp juba sellel pühapäeval

"Lasva Liivavolle 2011" kutsub osalema Lasva valla või sellega seotud võrkpalli harrastavaid neide ja naisi. Võistlus toimub Lasva vallas Kääpa külas rannavõrkpalli platsidel.

Etapi algus 19. juunil kell 11:00.
Info ja eelregistreerimine tel: 58133613 või 56686065.
Registreerimine lõpeb 15 min. enne võistluse algust.
Osavõtutasu: õpilastele 1€ ja täiskasvanutele 2€.

Võistkonda kuulub 2 mängijat. Registreerides tuleb oma võistkond määratleda algajate või edasijõudnute gruppi. Mängitakse rahvusvaheliste rannavõrkpalli reeglite järgi, vajadusel muudatused selgitatakse ja lepitakse kokku enne mängude algust.

Iga etapi 3 paremat võistkonda mõlemas tugevusgrupis autasustatakse ja kolme etapi kokkuvõttes autasustatakse mõlema tugevusgrupi kolme paremat võistkonda eriauhindadega.

Järgmised kaks etappi toimuvad 24. juulil ja 7. augustil samuti Kääpal.

Turniiri korraldab: Seltsing "Lasva Võrkpallinaiste Selts"
Turniiri toetab: Kohaliku Omaalgatuse Programm

kolmapäev, 15. juuni 2011

Jaanipäev Kääpa laululaval

23. juunil 2011 toimub Kääpa küla laululaval Lasva valla jaanipäev.

Kell 12:00 algab traditsiooniline võrkpalliturniir küla rannaväljakutel. Kõigil osalejatel palume registreeruda. Osavõtutasu turniirist on 2 eurot. Parimatele võrkpallivõistkondadele auhinnad.

Lisaks võrkpallile saab mängida petanki ja orienteeruvalt kell 15:00 toimub rahvastepall liivaväljakutel. Palliplatside juures on avatud ka spordikohvik kus saab soovi korral keha kinnitada ja grillida. Võta kaasa sularaha või/ja grillimismaterjal.

Kell 18:00 algab õhtune programm rammumehe võistlusega. Seekord on kavas õllekasti hoidmine, sangpommi tõstmine, naisekandmine, rehvi kantimine ja "üllatusala". Kõigil osalejatel palume registreeruda. Osavõtt on tasuta ja parimatele on auhinnad.

Kella 18:00st on võimalus ka lastel osaleda erinevatel võistlustel ja panna proovile meisterdamisoskused. Kõigile osalejatele auhinnad.

Kell 20:00 toimub sportmängude autasustamine ja kell 21:00 tuleb lavale ansambel Hoia ja Keela. Orienteeruvalt kell 22:00 süütame lõkke. Pidu lõppeb kell 01:30.

Jaanipäeval kohtume Kääpal!

esmaspäev, 6. juuni 2011

Kepikõnd Kääpal

Laupäeval 11. juunil toimub Kääpal Lasva valla kepikõndijate seltsingu käimissarja KÄIME KOOS KÕRGE EANI III etapp.

Koguneme kell 09:30 Kääpa laululavale.
Kõnni- ja jooksukilomeetreid kogume ümbruskonna teedel vastavalt oma võimetele (kuni 6 km). Väikestele lastele jalutuskäik kooli juurde koos lasteaiatädidega ning beebidele teevad emmed „kärurallit“.

Lõpetame Kääpal väikese terviseampsu ja loosiauhindadega.
Võimalik tervisepiiksu teha – kiipkaart kaasa!
Osalustasu täiskasvanutele 1 euro!
Buss võtab rahva peale Lasvalt kell 09:10 ja Otsalt kell 09:15.
Tsolgo piirkonna transpordisoovist anna teada telefonil 53416254
Pärast ürituse lõppu viib buss Jaaniraotu kinkekaardi omanikud tallu ekskursioonile (kell 12 – 14).
Kinkekaardid kaasa!