pühapäev, 26. juuni 2011

Kääpa jaanipäev 2011

Jaanipäevaüritused Kääpal algasid juba kell 12.00, kui pandi pall mängu võrkpalliturniiril. Kokku võttis võistlusest osa 24 võrkpallisõpra- 10 meespaari ning 3 kolmikut. Lisaks samapalju pealtvaatajaid. Mängude vahepeal said kõik maitsta staarkokkade Üllari valmistatud pannkooke, Kati seljankat ning Kajatädi pirukaid.
Pannkoogimeister Üllar
Tulises võrkpallifinaalis alistasid Kaspar Maila ja Robert Täht tulemusega 22:20 Marko Meti ja Hardi Kuimetsa. Kolmanda koha said Ats Horn – Kaido Treima, alistades kohamängus vennad Sten ja Henry Maaski 21:17. Kolme kolmiku vahel peetud harrastajate turniirist väljusid võitjatena Martin Lukka, Argo Ladva ning Kaiti Vasiljeva. Teiseks jäid seekord Keit Kivi, Madis Ivanov ning Mariann Toots.

Kääpa jaanipäevaturniir rannavõrkpallis 2011 lõplik paremusjärjestus:

MEESPAARID
  1. Kaspar Maila – Robert Täht
  2. Marko Mett – Hardi Kuimets
  3. Ats Horn – Kaido Treima
  4. Sten Maask – Henry Maask
  5. Madis Järveots – Gris Kallas
  6. Kalmer Kivi – Jüri Siilivask
  7. Kristjan Sikaste – Tamar Nassar
  8. Martin Lukka – Risto Klaassen
  9. Raivo Hallik – Roman Provotorov
  10. Vahur Sikaste – Mart Siilivask
Kääpa 2011 jaanipäeva võrkpalliturniiri esikolmik
KOLMIKUD
  1. Martin Lukka – Argo Ladva – Kaiti Vasiljeva
  2. Keit Kivi – Madis Ivanov – Mariann Toots
  3. Reijo Mälton – Ingmar Juur – Marili Juhkam
Kääpa 2011 jaanipäeva võrkpalliturniiri harrastajate võitjad
Kell 18.00 hakati välja selgitama rammumeest. Võistlustele registreerus 6 jõumeest- Erkko Ilves, Toomas Tammsaar, Raivo Hallik, Kalmer Kivi, Ingmar Juur ning Andres Pokk. Võisteldi viiel erineval alal: õllekasti hoidmine, 32 kilose sangpommi tõstmine, Kirovitši rehvi kantimine, naisekandmine ning „üllatusala“. Rammumeheks krooniti Toomas, kes napilt, ühe punktiga, oli parem Erkkost. Viimane võitis küll õllekasti hoidmise ning naisekandmise ja sangpommi viskamises (minutiga 25 kordust) jagas esikohta Toomasega, kuid seekordne „jokkerala“ noolevise sai tublile tartlasele saatuslikuks. Kolmanda koha sai Kalmer, talle järgnesid Raivo, Ingmar ning Andres. Tom, kes Kääpale satub tavaliselt kord aastas rammumehevõistluse ajaks, oli alistamatu ka kaks aastat tagasi.
Kääpa rammumehed 2011
Samaaegselt jõumeeste etteastetega toimusid Marju Parve eestvedamisel mängud väikestele mudilastele, lisaks pakkusid tantsulist vahepala kohalikud tantsutüdrukud Aveli ja Marili. Pidu sai õiged tuurid ülesse kell 21.00, kui lavale astus ansambel Hoia ja keela. Kell 22.00 süüdati ka Kääpa jaanipäevade ajaloo suurim jaanituli. Tants ja trall lõppes alles paar tundi peale südaööd…

Kääpa külaaktiiv tänab kõiki osalejaid ja abimehi, kes õnnestunud jaanipäeva kordaminemisel kaasa aitasid. Kohtumiseni vähem kui aasta pärast!

Vaata pilte jaanipäevast.

Kääpa külaaktiiv.

Kommentaare ei ole: